TsoutsourosTsoutsourosTsoutsourosTsoutsourosTsoutsouros

Τα δωμάτια

Τα δωμάτιαΤα δωμάτιαΤα δωμάτιαΤα δωμάτιαΤα δωμάτιαΤα δωμάτιαΤα δωμάτιαΤα δωμάτιαΤα δωμάτιαΤα δωμάτιαΤα δωμάτιαΤα δωμάτιαΤα δωμάτιαΤα δωμάτια

Μία νέα πρόταση θερινών διακοπών αποτελούν τα επιπλωμένα δωμάτια ΜΙΧΑΛΗΣ στον Τσούτσουρο Ηρακλείου 50 μέτρα μόλις από τη θάλασσα.

Χτισμένα το 1985 και πλήρως ανακαινισμένα το 2002 αποτελούνται από 13 δωμάτια, 5 δίκλινα και 8 τετράκλινα, τα οποία προσφέρουν ατομικό λουτρό, ατομική κουζίνα, ψυγείο, ατομικό μπαλκόνι με πανοραμική θέα προς τον κήπο ή τη θάλασσας, κλιματισμό, και ρεσεψιόν που σας προσφέρει κάθε δυνατή υπηρεσία.

Μπροστά από τα διαμερίσματα μας θα βρείτε αρκετό χώρο για να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας και σε πολύ κοντινή απόσταση (20 μέτρα) θα βρείτε ένα μίνι μάρκετ, όπου μπορείτε να προμηθευθείτε οτιδήποτε σας είναι απαραίτητο σε πολύ λογικές και χαμηλές τιμές.

Η φιλική ατμόσφαιρα, η καθαριότητα, η εξυπηρέτηση και η τοποθεσία των δωματίων μας ικανοποιούν ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις και καθιστούν τη διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Παροχές δωματίου